14 Mart 2011 Pazartesi

Ucuz uygun veteriner kliniği

Bu gün 150 $ aşan bir veteriner ofis ziyaret ortalama maliyeti ile hayvan sahiplerinin aktif olarak daha düşük maliyet seçimli-e doğru onların pets veteriner Bakımı dışında arıyorlar şaşılacak öyle. Bir popüler indirimli fiyatlarla Veteriner hizmetleri için düşük maliyetli hayvan Kliniği kaynağıdır. Bu mobil klinikler popülerlik için basit bir nedenle ülke genelinde katlanarak büyüyor: önleyici sağlık Veterinerlik ve deri alerjileri, kulak enfeksiyonları ve ikincil hastalık koşulları, gibi ayakta hayvan sağlık sorunları geldiğinde düşük maliyetli bir hayvan Kliniği hayvan sahiplerinin kaydedebilirsiniz büyük para!

Mobil bir düşük maliyetli hayvan Kliniği mobil bir Veteriner Kliniği ile aynı olmadığını unutmayın. İkinci genellikle ev arama uygulamaya başvurur. Veteriner ev aramaları pahalı olabilir; kolaylık (ve kilometre) için ödeme yapıyorsanız. Aksine, onlar ek yükünü düşük tutmak için düşük maliyetli hayvan klinikleri ucuz. Onlar, otoparklar, alışveriş merkezleri veya arka odalarda yem depoları mağaza kurmak. Bu klinikler, sonra hareket ve bir veya iki gün için bir konumda kalmak eğilimindedir.

Tipik düşük maliyetli hayvan klinikleri içinde bir veya daha fazla aşağıdaki alanlarda uzmanlaşmak: aşıları, parazit kontrolü ve önlenmesi, spay/yansız ve küçük ayakta veteriner tıbbi bakım. Seyir için bir zaman, bazı belirli hizmetleri kapsamadığını unutmayın. Örneğin, birçok aşıları ve parazit kontrolü servislerinin sınırlamak ve herhangi bir poliklinik bakım sunuyoruz. Vaktinden önce sormak önemlidir.

Sürekli hareket halinde oldukları gibi bulgu bu klinikler bölgenizdeki aşağıdakilerden bazen yanıltıcı olabilir. İşte bir bulmanıza yardımcı olmak için birkaç ipucu.

1. Ücretsiz bir yerel gazete alın ve reklamları yaklaşan klinikler için tarama. Craiglist belirli şehir veya bölge düşük maliyetli hayvan klinikleri aramak için başka bir yerdir.

2. Yem deposu arama veya tedarik perakendeci bulunduğunuz yerdeki hayvan ve düşük maliyetli bir hayvan Kliniği kendi tesisinde tuttukları Eğer isteyin. Eğer, onlar muhtemelen yok bir yerde bulmanıza yardımcı olabilir.

3. Senin yerel hayvan barınağı başvurun ve onlar Kliniği alanında bilmek istiyoruz. Bazı durumlarda, onlar bile bir zaman olabilirler.

4. Google "düşük maliyetli veteriner" ya da "düşük maliyetli evcil hayvan", şehir veya kasaba adından ve ne kadar gelir bakın. Örneğin, mobil hayvan bakım Kliniği Texas, San Antonio, tx, bir şirketi Tarih, zaman ve yer o yürüten her Kliniği ile kendi Web sitesi var.

5. Senin yerel State Board of veteriner tıbbi sınav (ya da eşdeğeri belirli Devlet Ajansı) başvurun ve onlar yaklaşan bir düşük maliyetli hayvan Kliniği şehir ya da kasaba içinde tutulan bilmek istiyoruz. Veteriner herhangi bir uygulama, bir konuma sınırlı değildir, tarihler, saatler ve bu düzenleyici kurumların tüm mobil klinikler yerlerinin bildirmek zorundasınız.

Gördüğünüz gibi o-ebilmek almak biraz kazma, ama sen-meli muktedir bulmak size yakın bir düşük maliyetli klinik. O-ebil kurtarmak sen para önemli miktarda gibi çaba buna değer olacaktır. Düşük maliyetli bir hayvan Kliniği, düzenli veteriner hayvanınızın birincil bakım sağlayıcısı olarak değiştirmeniz gerekir. Ancak, en iyi arkadaşınızın genel sağlık cephanesinde ekonomik ve değerli bir aksesuar olarak hizmet verebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari